"

28.5.14

El dia a dia dels nostres professionals


Roger: "Els clients confien en nosaltres perquè saben que sempre responem quan ens necessiten"

En Roger fa 4 anys que treballa al departament de logística i transport de Provetsa, juntament amb l'Albert Comas i en Jordi Pujol. "La planificació, el control i l’eficiència són claus en la nostra feina", comenta.

Cada dia arriba a les vuit del matí a Provetsa i s'encarrega de fer el repartiment diari de les comandes de pinso, llet i medicaments als clients d'arreu de la geografia catalana. La ruta que fa diàriament depèn de les comandes i les necessitats dels clients. "El dia abans ho deixo tot preparat i així quan arribo al matí només ho haig de carregar a la furgoneta i començar a repartir. Però si surt algun imprevist o urgència, aquesta passa a ser prioritària", explica. Aleshores la ruta es modifica sobre la marxa i un cop s'ha cobert la urgència "reprenem la ruta inicial. Mai es deixa cap client desatès".

Les vacunes són un dels productes biològics més delicats que transporta en Roger. Durant el trajecte "anem en molt de compte per tal de no trencar la cadena del fred dels productes. És per això que, els transportem amb la màxima seguretat per garantir-ne la qualitat i l'eficàcia", comenta.

En Roger admet que "tot i no ser molt de parlar, m'agrada visitar els clients i veure que estan contents amb la feina que fem. A més, tenim la sort que els clients confien en nosaltres i ens deixen fer, perquè saben que sempre responem quan ens necessiten".