"

9.6.14

Provetsa assistirà a la Nit per la Recerca


La Fundació Lluita Contra la Sida, la Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya i l'Institut de Recerca de la Sida IrsiCaixa organitzen per al 12 de juny la Nit per la Recerca a la Catalunya Central, en benefici de la Càtedra de la Sida i Malalties Relacionades de la UVic - UCC. Es tracta d'un sopar que tindrà lloc al Serrat del Figaró de Taradell.

L'objectiu d'aquest esdeveniment social és recaptar fons per continuar avançant en la lluita contra la SIDA, de la qual Catalunya, amb l'equip del Dr. Clotet que lidera la càtedra de la UVic - UCC, és pionera al món. Els diners aconseguits aniran directament a l'estudi del microbioma i l'envelliment que porten a terme els investigadors de la UVic - UCC implicats en la Càtedra, i que els situarà en la primera línea mundial de la recerca en aquesta malaltia. És per això, que Provetsa s'ha volgut sumar a la iniciativa com a patrocinador de l'esdeveniment, per tal d'aportar el nostre granet de sorra en la recerca científica.

La gala serà presentada per la periodista Helena Garcia Melero i l'actor Bruno Oro, i comptarà amb les actuacions de Pep Sala, Mag Lari, Jordi LP, Leslie dels Sirex o el Dr. Estivill, entre altres. A l'acte també és previst que hi assisteixi el conseller de la Presidència, Francesc Homs; l'alcalde de Vic, Josep M. Vila d'Abadal, el periodista Albert Om, els actors Aina i Marc Clotet, Jordi Planas i David Selvas i la model Judit Mascó. El sopar anirà a càrrec del xef Nandu Jubany.

Més informació a: www.nitperlarecerca.com