"

31.7.14

El dia a dia dels nostres professionals


Marina Loveday: "Per a mi és ideal poder treballar al món rural"

Marina Loveday està a punt de graduar-se en Ciències i Salut Animal, a la Universitat de Lleida. Les pràctiques de Grau les va fer a Provetsa on actualment treballa amb l'equip de veterinaris. La seva tasca se centra en la producció animal. Tot i haver nascut i crescut en un entorn totalment metropolità, des de sempre li han agradat els animals. "A Provetsa faig el que m'agrada. Per a mi és ideal poder treballar al món rural i està envoltada d'animals", explica.

Una de les tasques que fa diàriament és encarregar-se de la granja experimental de vedells. En explotacions d'aquest tipus "és molt important fer un control exhaustiu de la bioseguretat, la higiene i la traçabilitat perquè qualsevol factor pot distorsionar-ne els resultats", destaca.

La Marina diu que "és una gran sort" poder treballar a Provetsa ja que "encara no he acabat el Grau i ja tinc l'oportunitat d'adquirir experiència i, alhora formar-me. I és que, treballant és quan més s'aprèn".

La primera vegada que va començar a treballar a Provetsa va ser fent les pràctiques a la granja de Cabrianes. Posteriorment, va donar suport a altres departaments. "El fet que Provetsa sigui una empresa petita m'agrada perquè m'ha permès conèixer les diferents àrees i el seu funcionament", comenta.

De Provetsa en destaca l'ambient familiar i el treball en equip. "Des de direcció escolten les meves inquietuds i vetllen per la meva formació professional, i entre els companys de feina hi ha molt bon rotllo. Quan tinc algun dubte o necessito ajuda em sento recolzada", conclou.