"

25.6.14

El dia a dia dels nostres professionals


Cristina Carbonell: "Provetsa m'ha donat l'oportunitat de compaginar els estudis i la feina, les dues coses que m'apassionen"

Cristina Carbonell és estudiant de segon de Grau en Farmàcia a la Universitat de Barcelona (UB). Va incorporar-se a Provetsa ara fa un any. "Tinc la gran sort de poder compaginar els estudis amb la feina, les dues coses que realment m'apassionen. I és que, el fet de poder aprendre i treballar alhora és una gran oportunitat", diu.

Nascuda en un entorn ramader, la tasca que realitza Cristina Carbonell a Provetsa està centrada en la recerca i la investigació. Un dels estudis que està portant a terme és sobre l'ús d'antibiòtic en la producció de carn de porc d'explotacions de clients que l'empresa té a Osona. "La finalitat de l'estudi és obtenir una aproximació de la tendència d'aquestes granges en el consum d'antibiòtics", explica.

Països com Holanda o Dinamarca compten actualment amb un programa per limitar l'ús d’antibiòtics en els animals. A Espanya encara no hi ha cap iniciativa d'aquest tipus, però des de Provetsa "considerem que és molt important avançar-nos per tal d'estar preparats i poder assessorar els nostres clients el dia que la Unió Europea exigeixi seguir unes pautes concretes en la reducció d'antibiòtics, que estem convençuts que no tardarà gaire a arribar", comenta.

La Cristina és la més jova de la plantilla. Per ella el fet de poder treballar a Provetsa al costat de professionals amb una llarga trajectòria és "molt positiu". Considera que "és un bon començament" en la seva carrera professional, però també "és una gran experiència a nivell personal".