"

25.8.14

Reivindiquem l'ofici de pagès amb la campanya #OrgullPagès


Us presentem la campanya #OrgullPagès que posarem en marxa el pròxim mes de setembre.

Aquesta campanya pretén reivindicar l'ofici de pagès i els motius pels quals, tant nosaltres com la població en general, podem sentir-nos orgullosos de ser pagesos i de tenir pagesia al nostre territori.

Origen. Un dels canvis més importants en la història de l'evolució de l'home va succeir quan aquest va ser capaç de domesticar els animals i conrear la terra. Això va permetre l'establiment dels primers poblats i civilitzacions. Des d'aleshores, la pagesia i la ramaderia han estat el motor de creixement i sostenibilitat dels territoris.

Originem. Moltes de les coses que ens envolten al nostre dia a dia tenen el seu origen en la pagesia. Som productors d'aliments tan important com la carn i la llet, conreem la terra, mantenim oberts els camins i conservem les tradicions. Originem bona part d'allò que és qöotidià.

Tots són valors del món de pagès que ens fan sentir orgullosos de la nostra feina i també la societat en general se'n pot sentir orgullosa. Un país que s'estimi i estigui orgullós de la seva pagesia, de ben segur que serà un país millor.

La campanya #OrgullPagès és previst fer-la extensiva arreu del territori català a través de la difusió a mitjans de comunicació, disseny de samarretes, postals i bosses de roba, i de la web oficial www.orgullpages.cat.