"

23.9.14

El tècnic veterinari Eugeni Fuertes es jubila


Després de 23 anys treballant al servei tècnic veterinari de Provetsa assessorant als clients en nutrició, sanitat i benestar animal de les comarques de Tarragona i Lleida, i a les províncies de València i Castelló, Eugeni Fuertes comença una nova etapa de la seva vida. "Sempre he fet la feina que m'ha agradat, he sigut un afortunat. Ara començo una nova etapa de la meva vida. Espero poder dedicar la jubilació a passar-ho bé amb la família, viatjar i gaudir de la vida", explica somrient.

Amb més de 30 anys treballant al sector agroramader, Fuertes admet que tot i ser conscient que s’acaba una etapa "treballar a Provetsa ha estat una excel·lent experiència. Ha estat una etapa que ha format part dels millors anys de la meva vida i que no oblidaré" i afegeix "tinc el número de mòbil de sempre. Tots els clients saben que per a qualsevol cosa em poden trucar i els ajudaré amb el que faci falta. Continuo connectat!".

Aquest mes de setembre tot l'equip de Provetsa va organitzar un sopar per agrair a l'Eugeni tots aquests anys de dedicació a l'empresa. Durant l'àpat se li va fer entrega d'una placa commemorativa de record per la seva tasca.

Moltes gràcies Eugeni!