"

23.3.12

Provetsa s'adhereix al programa d'Acords Voluntaris per a la reducció de CO2


L'empresa Provetsa rebrà el certificat d'adhesió al Programa d'Acords Voluntaris per a la reducció de les emissions de gasos amb efecte hivernacle a Catalunya, que impulsa l'Oficina Catalana del Canvi Climàtic de la Generalitat de Catalunya.

Provetsa és la primera empresa del sector ramader a Osona adherida al Programa. L'abast de l'adhesió inclou les activitats de comercialització de productes d'alimentació animal i farmàcia veterinària. També contempla l'edifici i seu central de Provetsa on hi ha les oficines, magatzem i atenció al públic que comparteix juntament amb les empreses Genefarm, LOWCO2 i Sanivet.

L'acte de lliurament que presidirà el Conseller de Territori i Sostenibilitat, Lluís Recoder, tindrà lloc el dilluns, 26 de març, a les 10.30 h al Palau de la Generalitat. El gerent de Provetsa, Jordi Font, serà qui recollirà el certificat. Font assegura que “sempre hem apostat per l’economia de proximitat basada en el respecte pel territori, la sostenibilitat i el medi ambient” i afegeix que aquesta adhesió “significa un pas més en aquest camí”. L'organització, a través de LOWCO2, es compromet a mesurar la petjada de carboni amb l'objectiu d'esbrinar quines són les emissions associades en la seva tasca diària per tal de contribuir en la reducció de gasos d'efecte hivernacle a l'atmosfera.

Provetsa és una empresa familiar amb més de 30 anys de trajectòria en el sector ramader. El seu objectiu és abastir d'aquells productes i serveis que necessita la pagesia i que els ajudin a produir aliments de qualitat. Provetsa creu en una pagesia lligada al territori i del que n'ha tingut cura durant generacions. Recolza també la indústria agroalimentària amb actituds actives i positives, i aposta per la producció d'aliments sans i assequibles per a tothom.