"

27.5.15

Provetsa assistirà a la segona Nit per la Recerca


Provetsa assistirà, per segon any consecutiu, a la Nit per la Recerca, que té per objectiu recaptar diners per destinar-los íntegrament als projectes de recerca de la Càtedra de Sida i Malalties Relacionades de la UVIC-UCC. Aquesta edició es celebrarà a Món Sant Benet aquest divendres 29 de maig a les vuit del vespre. El sopar anirà a càrrec de l'equip de cuina de Món Sant Benet, amb menú especialment dissenyat per la Fundació Alícia.
L'objectiu d'aquest esdeveniment social és recaptar fons per continuar avançant en la lluita contra la SIDA, de la qual Catalunya, amb l'equip del Dr. Bonaventura Clotet que lidera la càtedra de la Uvic-UCC, és pionera al món. L'objectiu de la càtedra, creada el 2013, és generar, difondre i transferir coneixement en recerca biomèdica translacional en l'àmbit d'infecció per VIH i malalties relacionades, afavorint la col·laboració entre investigadors i docents. Provetsa s'ha volgut sumar a la iniciativa com a patrocinador de l'esdeveniment, per tal d'aportar el seu granet de sorra a la recerca científica.
A l'acte hi haurà presents artistes com el Mag Lari, l'actriu Aina Clotet, Pep Sala, Salva Racero -cantant de Lax'n'Busto, acompanyat al piano de Dani Garcia-, Damià Olivella i Llibert Fortuny.