"

26.6.15

L'atleta Anna Comet també llueix la marca Orgull pagès


L'atleta Anna Comet llueix també, des d'ara, la marca Orgull pagès, vinculada a Provetsa. L'any passat, l'empresa va decidir apostar per donar suport a l'esport femení, vinculat al territori i que s'esforça dia rere dia, amb el patrocini d'aquesta atleta que, entre d'altres, aquest divendres 26 de juny ha disputat la segona prova de les World Series a Chamonix. “Per mi, portar Orgull pagès és una cosa sentimental, perquè representa l'entorn on visc. Crec que a Osona tenim un entorn i una pagesia molt marcada, i això és dur a tot arreu on vaig a competir els meus orígens”, diu Comet.
Abans ho combinava amb l'esquí de muntanya, però des d'aquest any l'atleta ha fet una aposta per les curses de muntanya. Una de les curses que més l'ha projectat va ser l'Everest Trail Race, aquest novembre al Nepal. Malgrat estava acostumada a fer mitges maratons i maratons, es va plantejar dedicar-se a fer curses més llargues, “aquest canvi em va portar molta il·lusió i afrontava la temporada amb moltes ganes”. Tantes, que la va començar a la Transvulcania, al maig, a la primera prova de les World Series, la Copa del Món, on va quedar segona.
Li desitgem molta sort i força per afrontar aquesta segona prova, però també pel Campionat d'Europa, que es disputarà durant el mes de juliol. Els reptes de Comet continuaran el mes d'agost amb la tercera prova de les World Series a Suïssa i a la final, el mes de setembre, a Bagà. “I si tot va bé acabaré la temporada al Nepal. Aquest any amb tot el que ha passat, poder-hi anar i posar el meu granet de sorra em faria molta il·lusió”, diu.