"

30.6.15

Provetsa disposa de les millors solucions pel control de mosques


Són molts els detalls que s'han de tenir en compte per assolir uns millors resultats productius i un millor benestar animal a qualsevol explotació ramadera. La presència de mosques no és només una molèstia, sinó que també és una amenaça seriosa per la salut dels animals i de les persones, així com una amenaça econòmica, ja que poden contaminar aliments i pinsos emmagatzemats. El control de les mosques, doncs, és essencial.
Les altes temperatures, les condicions d'humitat i la presència d'aliments afavoreixen la proliferació dels insectes. Cada mosca pot arribar a portar fins a 26 milions de microorganismes adherits al seu cos, alguns d'ells patògens importants, de gran importància per a la salut pública, donat que poden transmetre mecànicament malalties com disenteria, diarrea, febre tifoide, còlera, lepra, poliomielitis, i fins i tot algun paràsit intern.
Provetsa disposa d'una àmplia gamma de larvicides i insecticides. Treballa amb Neporex, la marca líder a l'Estat espanyol en el control de larves, i Agita, un potent insecticida que conté Tiametoxam, pel control de mosques. És molt fàcil d'utilitzar, es pot fer servir en esprai o pintat, però també com a esquer o suspensió de panells com a esquer. Es tracta d'un producte avançat de segona generació amb una única estructura química, això és important per evitar el desenvolupament potencial de resistències. Per obtenir més informació sobre aquests productes i aquests tipus de controls, no dubteu a posar-vos en contacte amb el departament d'atenció al client de Provetsa, trucant al 93 886 04 33 o enviant un correu electrònic a info@provetsa.com.