"

25.1.16

“A Provetsa veig que les coses es fan ben fetes”


Entrevista a Ariadna Ballús, treballadora de l'àrea de comptabilitat de Provetsa des de fa tres mesos

Fa només tres mesos que treballa a Provetsa, però des de llavors, Ariadna Ballús, de 23 anys, ajuda a l'àrea de comptabilitat de l'empresa, duu la granja de Cabrianes i fa atenció al client a la recepció de l'empresa. Està a punt de graduar-se en Administració i Direcció d'Empreses (ADE), “com més aprens és treballant”, diu. “Estar a baix a l'entrada també em va bé per saber tots els productes que hi ha i conèixer els clients. Hi ha un tracte molt pròxim”.
Mai abans havia treballat en el sector de la ramaderia, “no en sabia res de res d'aquest món. M'ha sorprès que tot està molt controlat i que hi ha molta paperassa al darrere”. Ara, però, gestiona les entrades, les sortides i les baixes de vedells de la granja de Cabrianes, “s'hi estan més o menys tres mesos, jo els vaig registrant i quan marxen faig les guies”, diu, “em diuen a l'explotació que han d'anar, just perquè el camió tingui el moviment d'aquests animals en concret”. Ballús es coordina amb el granger de Cabrianes. Malgrat tot, reconeix que “encara no he anat a cap granja, també em faria il·lusió anar a la granja de Cabrianes”.
“Veig que és una empresa que hi ha molts treballadors des de fa molts anys i veig que les coses es fan ben fetes”, diu. Ballús, que també fa feines documentals de la ISO, fent el seguiment de les comandes servides, “per fer el control i millorar el servei”, veu a Provetsa una molt bona oportunitat per començar el seu futur professional, “m'agradaria quedar-m'hi una temporada, hi estic bé. El tracte és molt humà i hi ha molt bon ambient”.