"

19.3.16

Provetsa participa i col·labora, un any més, al Mercat del Ram de Vic


Com ja és habitual, Provetsa és present, un any més al Mercat del Ram de Vic, una de les cites i punt de trobada més importants de la ramaderia catalana, que va arrencar aquest divendres i s'allargarà fins aquest diumenge.
L'activitat ramadera és l'eix central de la fira, concentrada al voltant del Recinte Firal del Sucre, amb exposició del bestiar boví, porcí i vacum. Provetsa ha patrocinat el 19è Concurs de Vaca de raça Frisona, on hi han participat exemplar provinents de diverses comarques. També ha patrocinat el 34è Concurs Català de Canals Porcines, a l'entrega de premis del qual hi ha assistit el president de la Generalitat, Carles Puigdemont.
Aquestes activitats complementen un ampli programa, juntament amb jornades tècniques entorn el sector ramader, exhibicions eqüestres, la fira formatgera Lactium, un espai dedicat als productes de proximitat i altres mostres i activitats lúdiques. Durant els dies de la fira Provetsa, Genefarm i Orgull pagès comparteixen estand al recinte firal el Sucre.