"

31.12.16

El 2016 ha estat un any de reptes pel sector ramader i per Provetsa


Aquest ha estat un any ple de reptes pel sector ramader i també per Provetsa. Hem tingut un començament d’any convuls en el sector porcí amb uns preus històricament baixos i que contra tot pronòstic varen donar la volta cap a finals del segon trimestre deixant-nos amb una mitjana de preu anual que ningú es pensava a principi d’any. El sector de la vaca de llet continua fent front als reptes que ha suposat la retirada de les quotes làctiques i ha hagut de fer front també a un any especialment dur de preus. L’entrada al port d’un vaixell amb blat de moro contaminat amb micotoxines ha afectat també moltes explotacions i ens ha deixat una clara mostra de que qui acaba pagant sempre els plats trencats es l’esglaó més feble de la cadena.
També ha estat un any de reptes importants per a Provetsa que apostant clarament per ser creadora de coneixement, ha agafat una nova explotació que de ben segur ens servirà per continuar generant, experimentant i investigant en la millora de la producció. Un exemple en són les diferents proves que ja s’hi han dut a terme aquest any en el marc de la reducció d’us d’antibiòtics i que tindran continuïtat l’any vinent.
Ha estat l’any en el que hem inaugurat ja en plena activitat el nou servei d'analítica de micotoxines, mitjançant el qual hem pogut identificar i prevenir molts dels problemes que aquestes poden ocasionar en la producció i ja per últim, mencionar també que aquest ha estat també l’any de consolidació de Provetsa València, que ha aconseguit uns resultats extraordinaris en el seu primer any de treball en solitari.
I ja per últim, agrair-vos a tots els nostres clients i proveïdors el vostre suport i confiança, que tot l’equip de Provetsa sentim molt a prop, i renovem el compromís de continuar treballant aquest 2017 que encetem amb la mateixa il·lusió, energia i passió per ajudar-vos a aconseguir els èxits i les fites que ens proposem.
L’equip de Provetsa us desitja un 2017 ple d’èxits.