"

28.2.17

Claus sobre la higiene i la desinfecció


La higiene i la desinfecció són aspectes clau a tenir en compte per a la prevenció de patologies. La sanitat és ja imprescindible i és indispensable comptar amb l'ajuda de productes adequats. Perquè la desinfecció sigui eficaç és vital eliminar tota la matèria orgànica i, de fet, si ens assegurem que s'ha eliminat la matèria orgànica, ja aconseguim reduir fins a un 90% la presència de patògens.
Podem eliminar la matèria orgànica amb sistemes mecànics, a base d'aplicar molta pressió d'aigua, o aprofitant la tecnologia que ens ofereixen productes dissenyats específicament per a això. Els desavantatges de la primera opció són més que evidents. Ningú es plantejaria avui rentar els plats fregant cada cop més fort. Doncs el mateix passa a les explotacions si en volem garantir la vida útil i tenir el resultat desitjat.
Aplicant un detergent com Kenosan reduirem a la meitat el temps de neteja, facilitarem eliminar la matèria orgànica i evitarem l'erosió que provoca a les instal·lacions el fet d'aplicar cada vegada més pressió. Podeu demanar més informació sobre aquest producte a qualsevol persona de l'equip de Provetsa.