"

4.3.19

PROVETSA s'estrena a FIGAN


Provetsa estarà present a l'exposició de FIGAN - 14ª Feria Internacional per a la Producció Animal - dels dies 19 al 22 de març a les instal·lacions de la Feria de Saragossa.

Us volem convidar juntament amb el nostre soci CID LINES, a l'estand D34-36 del pavelló 6. No dubti en fer-nos una visita !!.


Estem convençuts que la higiene és salut, en tots els passos de la cadena alimentària. Per això, oferim les últimes solucions d'higiene que asseguren animals sans, que generen més rendibilitat, sostenibilitat i, en definitiva, un major benestar per a tots.

Ens encantaria explicar-vos tot això i més sobre prevenció, centrat en donar solucions a les etapes crítiques en el cicle productiu davant de les noves normatives restrictives per l’ús dels antimicrobians.
Com sempre, pensat com una oportunitat per conversar i compartir experiències de l’activitat professional, tot plegat en un entorn que esperem sigui profitós i agradable.


Amb la confiança que serà del teu interès, és per tots nosaltres una gran satisfacció convidar-te i comptar amb la vostra assistència.

Encara no heu registrat? Clica aquí.

Ens veiem a Saragossa !!!
Feria de Saragossa ( Autovia A-2. Km311- 50012 Saragossa)