"

31.8.12

Nova bàscula de pesatge


Avui en dia és molt important que, en cada fase de la producció, utilitzem aquells productes que ens han demostrat que funcionen i cobreixen les necessitats dels animals. A mesura que han incrementat els preus de les matèries primeres també ha augmentat la importància d'utilitzar productes eficients.

A Provetsa sempre hem buscat ser capdavanters amb els productes que comercialitzem, ja siguin llets maternitzades per a vedells o pinsos de primeres edats per a garrins com vacunes o antibiòtics. La clau de l'èxit és comprovar in situ els resultats i l'eficàcia dels productes que comercialitzem.

És per això que hem adquirit una nova bàscula de pesatge per tal que els nostres clients puguin posar-nos a prova i comprovar el seu funcionament a les seves pròpies explotacions. I és que, és vital conèixer quin és el nostre índex productiu i com creixen els nostres animals per tal de poder prendre decisions de forma fonamentada.

Properament llençarem al mercat la nova gamma de pinsos de garrins Utilitis i Efficience elaborats per Nutral, empresa del grup Cargill. Aquells que ho desitgin podran provar-los a les seves explotacions i comprovar amb la nova bàscula els creixements excepcionals que s'obtenen.