"

10.9.12

El dia a dia dels nostres professionals


Olga Farrés: "Hem estat pioners en exigir als proveïdors un indicador de temperatura en les comandes que fem, per tal de controlar la cadena del fred, abans que els productes arribin al nostre magatzem"

L'Olga Farrés és farmacèutica i fa 6 anys que treballa com a responsable de la farmàcia veterinària de Provetsa. Tal com descriu ella mateixa, garantir la qualitat dels productes és el que defineix la seva tasca diària. Una feina que sovint és poc visible, però molt important i imprescindible per comercialitzar els productes de forma segura i garantir la salut dels animals i de qui en té cura. "Comercialitzem productes segurs i eficaços perquè garantim un control de qualitat exhaustiu de la traçabilitat i de la cadena del fred" explica.

Un dels objectius de Provetsa és la millora continua. Per això, assegurar la traçabilitat i la cadena del fred són dos dels processos que diferencien Provetsa en la comercialització de productes biològics i hormonals. "Som molt estrictes i rigorosos en el control de lots i de la temperatura dels productes, des de que els rebem fins que arriben al client final" remarca. En les compres dels productes biològics "hem estat pioners en exigir als proveïdors un indicador de temperatura en les comandes que fem per tal de controlar la cadena del fred, abans que el producte arribi al nostre magatzem" afegeix.

A la cambra frigorífica de Provetsa, diàriament, s'hi realitzen controls dels productes biològics i dels medicaments mitjançant un disc registrador. "Gràcies a aquest disc assegurem que es mantenen les especificacions de conservació pertinents i, per tant, en garantim la qualitat, la seguretat i l'eficàcia" puntualitza.

Tots els medicaments que es consumeixen en una explotació s'han d'inscriure al Llibre de registre de medicaments. Provetsa ofereix el servei de gestió i elaboració d'aquest Llibre. "Lliurem al client la informació de tots els productes que ens ha comprat l'últim any la qual cosa els a simplifica molt la feina" comenta i afegeix que una de les novetats, que ben aviat es presentarà als clients, és la possibilitat de consultar-lo a través d'internet.

"Controlar i assegurar que seguim els processos adequats i millorar-los és el que faig, és el que m'agrada fer i sé que això repercuteix positivament en la qualitat dels productes" diu l’Olga i assegura que "per a mi és una gran satisfacció veure que els clients confien en nosaltres i estan contents amb els serveis que els oferim".