"

23.10.12

La major comercial farmacèutica veterinària del Japó visita Provetsa


Provetsa distribueix, a través de l'empresa Sanivet, productes d'Elanco per Andorra, Barcelona, Girona, Tarragona, Castelló, València i les Illes Balears. Aquest mes d'octubre, representants de la multinacional Elanco i de la seva distribuidora al Japó interessats en conèixer el model de negoci d'una empresa catalana, han visitat les instal·lacions de Provetsa i algunes de les explotacions dels seus clients.

Els representants de la firma americana han valorat molt positivament el servei de postvenda amb assistència veterinària inclosa que ofereix Provetsa. Una fórmula poc habitual al Japó però que, davant dels bons resultats obtinguts per l’empresa osonenca, tenen previst aplicar-la en el seu model de negoci.

Elanco és una companyia líder en investigació i fabricació de productes per a la millora de la salut animal. Recentment, aquesta multinacional ha adquirit els laboratoris Janssen i ha ampliat notablement la seva gamma de productes. Pròximament, llençarà al mercat propostes innovadores i revolucionàries que milloraran la producció de llet i la sanitat dels animals joves.