"

25.2.13

Nova línia de llet maternitzada per a vedells


Provetsa produirà properament una nova línia de llet maternitzada en pols per a vedells. Aquest mes de febrer el gerent de Provetsa, Jordi Font, ha viatjat a Holanda on s'ha reunit amb els responsables de Denkavit, un dels majors fabricants europeus de productes làctics d'alimentació animal. La trobada ha servit per acabar de tancar els últims detalls de la nova línia de llet que la comercial farmacèutica osonenca ben aviat distribuirà sota la marca de Provetsa.

Jordi Font també ha visitat la planta de fabricació de greixos vegetals reconeguda per la seva tecnologia punta i volum de fabricació, així com el laboratori d'analítiques -de més de 400 metres quadrats de superíficie- on la firma holandesa hi efectua un control estricte de les matèries primeres.

Aquesta nova línia de llet maternitzada "és molt energètica i compleix millor les funcions d'alimentació necessàries per a l'animal gràcies a la fabricació específica i a la mescla de diferents tipus de greixos vegetals que fa Denkavit", explica el gerent de Provetsa.

Denkavit compta amb un sistema propi d'integració d’uns 500.000 vedells de carn blanca, és especialista en l'alimentació de bovins i té una llarga experiència en el desenvolupament i fabricació d'aliments d'alta qualitat, especialment per animals de primeres edats.