"

25.3.13

El dia a dia dels nostres professionals


Imma Amblàs: "A Provetsa som una gran família"

L'Imma Amblàs és la responsable del departament financer i de gestió de qualitat. També dóna suport a gerència i s'encarrega de fer el seguiment i les actualitzacions dels aparells, sistemes i programes informàtics de les oficines. Fa 28 que treballa a l'empresa, "tota una vida laboral", diu.

Des de fa més de 10 anys, Provetsa compta amb el certificat del sistema de qualitat d'acord amb la norma ISO 9001:2008. Aquest es renova cada 3 anys a partir d'una auditoria anual. L'Imma en fa el seguiment i vetlla pel seu compliment. "És molt important que els diferents departaments treballem en coherència i sota uns mateixos protocols en el control de la comercialització de productes veterinaris per tal de millorar, dia rere dia, el sistema de treball", explica i afegix que la finalitat d'oferir un millor servei "ens motiva a treballar per a una millora constant".

El 2011 Provetsa va fer un pas molt important amb l'aplicació de la recepta digitalitzada. "Les receptes estan signades al moment. Això agilitza el procés administratiu i, al mateix temps, facilita la feina i el seguiment del tècnic veterinari", comenta Amblàs.

Aquest procés de digitalització ha continuat avançant. Des del passat mes de gener la web de Provetsa disposa d'una àrea privada per als clients amb l'objectiu de facilitar-los la gestió administrativa de la granja d'una forma ràpida i senzilla, i amb les màximes garanties de seguretat. L'usuari pot descarregar-se les factures del darrer any i també pot consultar i descarregar-se el Llibre de Registre de Tractaments de cadascuna de les marques oficials. "La implementació de les noves eines de comunicació ens ha permès fer un pas més cap a la digitalització de la documentació, la qual cosa permet estalviar feina als clients i, tenir la informació al seu abast i de manera immediata", explica.

L'Imma assegura que el fet d'haver nascut en un entorn ramader "fa que tinguis un sentiment més arrelat i et sentis molt identificada amb el client. Et saps posar a la seva pell perquè ho has viscut", comenta i afegeix que a Provetsa "som una gran família. I és que, són molts anys treballant junts". Per Amblàs, l'ambient de treball és immillorable "perquè l'opinió dels treballadors és escoltada i valorada, la qual cosa fa que t'involucris com si l'empresa fos teva".