"

21.8.13

Provetsa aposta per les TIC


Provetsa ha incorporat recentment tauletes digitals a l'equip comercial, una nova eina de comunicació sorgida de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC) que permet treballar amb més immediatesa i eficiència. "Podem consultar les bases de dades, referències dels productes i informes de tots els clients des de qualsevol punt geogràfic i en qualsevol moment la qual cosa ens facilita molt la feina", explica el gerent de Provetsa Jordi Font.

En els darrers dos anys i fins avui, l'empresa farmacèutica ha fet una clara aposta per les TIC. El 2011 l'aplicació de la recepta digitalitzada va permetre agilitzar el procés administratiu i, al mateix temps, facilitar la feina i el seguiment dels tècnics veterinaris.

Aquest procés de digitalització va continuar avançant el 2012 amb l'actualització de la pàgina web corporativa que, des del passat mes de gener, disposa d'una àrea privada per als clients amb l'objectiu de facilitar-los la gestió administrativa de la granja d'una forma ràpida i senzilla, i amb les màximes garanties de seguretat. L'usuari pot descarregar-se les factures del darrer any i també pot consultar i descarregar-se el Llibre de Registre de Tractaments de cadascuna de les marques oficials.

La implementació de les noves eines de comunicació ha permès fer un pas més cap a la digitalització de la documentació i, alhora millorar el servei. "Estalvien feina als clients i els permeten tenir la informació al seu abast de manera immediata", afegeix Font.