"

27.9.13

El dia a dia dels nostres professionals


Mireia Vila: "La proximitat amb els clients i els treballadors fa que Provetsa sigui diferent"

La Mireia Vila és la més jova de la plantilla. Va començar a treballar a Provetsa el 2005, any en què compaginava la feina amb els estudis d'Administració i Direcció d'Empresa. Uns inicis que valora molt positivament "ja que vaig tenir l'oportunitat d'anar a classe als matins on allà aprenia la teoria que a la tarda podria posar a la pràctica a Provetsa". Vila dóna suport als departaments d'atenció al client i comptabilitat. També s'encarrega de gestionar la documentació de la granja de lactació intensiva de vedells que l'empresa té en funcionament a Cabrianes (Bages).

"Faig una mica de tot" explica Mireia Vila. En el cas de la granja de Cabrianes "m'encarrego del control d'entrades i sortides, i baixes dels animals, recullo les dades de les diferents proves que s'hi porten a terme,… En definitiva, gestiono tot allò relacionat amb dades i documentació administrativa que s'hi genera". Quan va començar a Provetsa, les dades les entraven manualment i havien de presentar-les a les oficines del Departament d'Agricultura i Ramaderia del Bages. "L'arribada de la digitalització a l'administració pública ens ha permès poder fer la gestió telemàticament. A part de guanyar temps, el recull de dades és molt més acurat, ens estalviem desplaçaments i agilitza molt la feina". A part de la granja de Cabrianes, Vila també controla les dades productives i econòmiques d’altres granges de Provetsa. "La meva feina és bàsicament de despatx, però a vegades també estic a atenció al client", afegeix.

Provetsa compta amb una àmplia cartera de clients que ha sabut mantenir des dels seus inicis i ampliar al llarg dels seus 30 anys de trajectòria. Al mateix ha passat amb la plantilla de treballadors. L'empresa va començar amb només tres empleats i ara ja supera la trentena. Vila assegura que tot i ser una empresa familiar que ha crescut i ha aconseguit ser referent dins del sector agroramader, "la proximitat tant amb els clients com amb nosaltres, els treballadors, sempre hi ha sigut present i això fa que Provetsa sigui diferent".