"

26.2.14

El dia a dia dels nostres professionals


Albert Comas: "El meu objectiu primordial és que les comandes surtin i arribin a temps"

Albert Comas és el responsable de logística i fa 23 anys que treballa a Provetsa. Tal com descriu ell mateix al magatzem "s'ha de ser molt estricte i meticulós, i està molt alerta en les caducitats dels lots de cada un dels productes". Comas recorda els seus inicis a Provetsa com a repartidor, feina que va fer durant 15 anys. Més tard, va incorporar-se al magatzem i avui ja fa 9 anys que hi treballa.

"Hem d'estar atents i hem de ser ràpids. És per això que, al magatzem sempre anem de bòlit", diu i afegeix que la feina diària "sorgeix del treball en xarxa amb la resta de companys de Provetsa. Sempre intentem que els desplaçaments siguin el màxim d'eficaços, però els imprevistos no es poden evitar i tenim per norma no deixar mai cap client sense servir. I és que, hem de tenir en compte que treballem amb animals vius i que els imprevistos estan a l'ordre del dia, i això forma part del nostre servei".

L'objectiu primordial de l'Albert és que les comandes "surtin i arribin a temps al seu destí". L'Albert s'encarrega d'ordenar, col·locar i distribuir el material que arriba a Provetsa. "Quan venen els clients i els veterinaris agraeixen que tot estigui al seu lloc, i sigui fàcil i ràpid de localitzar. La nostra tasca és facilitar-los la feina".

Cada dia es fan una mitjana d'entre 40 i 50 sortides, i diàriament són dues furgonetes i un camió els vehicles que transporten i reparteixen els productes arreu de Catalunya. Comas diu que li agrada molt la feina que fa i que treballa molt a gust, la qual cosa considera essencial per oferir un bon servei al client.