"

26.3.14

El dia a dia dels nostres professionals


Marc Canadell: "La figura del veterinari està totalment integrada a la granja"

Marc Canadell fa 3 anys que ofereix serveis veterinaris al departament tècnic de Provetsa de forma independent i més de 10 anys que treballa al sector de vedells d'engreix. En Marc va néixer i es va criar a pagès, en una granja del Vallès Occidental. Per la seva coneixença de la zona, cada setmana visita els clients que Provetsa té ubicats a les comarques del Vallès Oriental i Occidental, i també dóna suport a la resta de l'equip veterinari.

Tal com diu ell mateix a Provetsa "som quatre els veterinaris especialitzats en vedells d'engreix i junts formem un bon equip ja que en complementem, compartim coneixement, experiències, novetats,… la qual cosa valoro molt positivament. Ens permet sumar i això es nota en el servei".

Controlar les granges, subministrar vacunes i medicaments preventius i atendre les urgències són les principals tasques que fa Canadell qui assegura que "l'evolució en tècniques i mesures de prevenció i nutrició ha avançat i millorat moltíssim respecte fa 20 anys" i afegeix que "els ramaders cada vegada prenen més consciència de la importància de prevenir".

Canadell explica que avui dia "les explotacions ramaderes requereixen d'experts veterinaris en el camp de la sanitat animal. En aquest sentit, la figura del veterinari està totalment integrada a la granja, com a tècnic i com a assessor".

De Provetsa en destaca "la professionalitat i rigorositat" i assegura que "no és una empresa de distribució comercial comuna ja que l'objectiu primordial no és només vendre, sinó oferir un servei veterinari immediat i qualitat". Igual que la resta dels seus companys, Canadell considera que la seva és una feina vocacional, "m'apassiona i no la canviaria per res del món".