"

24.4.15

Genefarm organitza una jornada de formació en nutrició mineral


El passat mes de març Genefarm va organitzar, juntament amb l'empresa pionera en investigació i desenvolupament de nutrició mineral Zinpro Performance Minerals, el VII Seminari Feet First a l'Estat espanyol. La jornada es va fer a la Masia Vilasendra, a Oristà, i hi van assistir una setantena d'empresaris, ramaders, veterinaris, comercials i altres professionals del sector.
Paco Fernández, de Zinpro Corporation, va donar la benvinguda als assistents, abans de donar la paraula a Joan Rocadembosch, de SIP Consultors, que va pronunciar la conferència “On reduir els costos de producció”. Rocadembosch té el màster en Sanitat i Producció Porcina de la Universitat de Lleida, Autònoma de Barcelona i la Universitat de Saragossa. Immediatament després, el Dr. Jerry Torrison, de la Universitat de Minnesota, va explicar els “Impactes de l'estrès en la salut intestinal: mecanismes i prevenció”
Els participants també van aprendre de “Immunitat de la mucosa intestinal. No oblidar que és molt més que un simple intestí”, ponència pronunciada pel professor de la Universitat Estatal de Dakota del Sud, als Estats Units, Christopher Chase. Abans de dinar, el Dr. Mark Wilson, de Zinpro Corporation, va explicar “Quins són els minerals que protegeixen el tracte intestinal i quina és la seva funció en les reaccions inflamatòries”.
Genefarm aposta d'aquesta manera per la formació i la divulgació del coneixement per la millora del sector, oferint jornades com aquesta als seus clients.