"

28.1.13

El dia a dia dels nostres professionals


Gemma Comas: "El client no es pot fer esperar"

La Gemma Comas és administrativa i fa 22 anys que treballa a les oficines de Provetsa, concretament, a la recepció on gestiona l'atenció amb el client. "La recepció és la primera impressió que el client s'emporta de l'empresa, per tant la cordialitat i l'amabilitat són imprescindibles", comenta i assegura que no li costa gens fer aquesta feina "em surt de dins i, a més, tinc la gran sort de poder tractar amb molt bona gent".

L'horari d'atenció al client és de les 9 del matí a la 1 del migdia i de les 3 de la tarda a les 7 del vespre. Durant la seva jornada laboral, Comas rep trucades i les canalitza al departament corresponen, gestiona la documentació interna de l'empresa, tramita les comandes i les peticions del servei veterinari, i també s'encarrega de fer la venda directa dels productes i medicaments per animals des de la botiga que Provetsa té ubicada a les mateixes oficines.

"A la recepció sempre som dues persones per tal de poder donar un servei continuat i immediat. El client no es pot fer esperar. Mai es pot deixar sense resposta ni solució. S'ha de sentir ben atès", diu. "La meva prioritat és vetllar pel seu benestar i benefici", afegeix.

Amb més de 30 anys de trajectòria al sector ramader, Provetsa ha assolit una cartera de clients altament fidelitzada. La prova rau en el fet que n'hi ha que fa dècades que confien en els serveis de l'empresa. "He conegut a tres generacions de clients", explica. "És molt gratificant veure que els fills i els néts segueixen el negoci dels seus pares i avis, i que continuen confiant en nosaltres. Això vol dir que fem les coses ben fetes".

La comunicació interna és fonamental perquè els tràmits que es realitzen des de la recepció de Provetsa s'executin correctament. "El bon ambient de treball i l'harmonia entre els companys ho faciliten", comenta. "Crec que fem un bon equip. La majora fa anys que estem a Provetsa i que ens coneixem. Treballem molt còmodament i el client ho nota", afegeix.

Comas explica que va néixer a pagès i va viure-hi durant més de vint anys. "M'hi sento molt identificada", assegura i considera que aquest és un sector molt sacrificat i liderat per persones molt valentes. "Els seus beneficis no depenen només d'ells, sinó que també hi intervenen molts factors externs, com per exemple el clima. Precisament per això els tinc molt de respecte. Intento facilitar-los les coses i fer la feina tan bé com puc", afirma.