"

13.3.14

Livelle, nou programa de nutrició per a truges reproductores


L'any passat us informàvem de l'adquisió de la fàbrica Nutral SCA -especialitzada en nutrició animal i programes d'alimentació per a garrins- per part de la multinacional Cargill. Fruit d'aquesta fusió neix Livelle, un nou programa integral de nutrició per a les truges reproductores i hiperprolífiques.

Tal com explica Mario Rapún, responsable de l'Àrea del Porcí de Nutral SCA, aquest programa està orientat a "millorar la productivitat de les truges i la seva esperança de vida, incrementant el número de garrins destatats per truja, gràcies a l'augment del número d'animales nascuts vius i la seva major viabilitat". A més, té en compte la totalitat del cicle de reproducció de la truja i "aporta solucions específiques i innovadores en la fase de recria, gestació i lactació fomentant un cicle continuat de millora en el rendiment productiu i, per tant, milloren els ratios econòmics de la producció", afegeix.

Si esteu interessats en rebre més informació o provar el programa Livelle, us podeu posar en contacte amb Provetsa. De cara als pròxims mesos, és previst fer una presentació oficial del programa per a tots els clients.