"

Nutrició


El pinso representa la inversió més important en la producció animal. Amb el coneixement dels nivells nutricionals que tenim a dia d'avui, arribem al detall en cada una de les dietes per aconseguir l'aprofitament de tots i cada un dels nutrients que la composen, treballant ja amb dietes baixes amb proteïna per reduir les concentracions de nitrogen al purí, i amb aportacions exquisides d'aminoàcids vitamines i minerals per aconseguir uns òptims índex productius.

Per tal que els nostres clients puguin fer un control individual dels animals, hem arribat un acord amb Nedap, empresa que ha desenvolupat un innovador sistema de prova de rendiment dels porcs el qual disposem en condicions preferents, tant Provetsa com els clients. Aquest sistema permet obtenir dades més detallades i, per tant, produir animals més sans i eficients, i millorar els resultats productius de la granja.

Control de temperatures


A Provetsa som molt estrictes i rigorosos en el control dels lots i temperatura dels productes farmacèutics, des de que els rebem fins que arriben al client final garantint així un control de qualitat exhaustiu de la traçabilitat i la cadena del fred.

Auditem als nostres proveïdors amb els termòmetres de màximes i mínimes que el hi enviem. Aquests termòmetres viatgen amb la mercaderia i es comproven avanç d'entrar-la al nostre magatzem, on disposem d'una càmera frigorífica amb monitorització i registre de temperatures. Els productes els lliuren personal propi de provetsa, qui assegura el manteniment d'aquesta cadena de fred fins a casa el client.

Control productiu en porcs


El maneig de genètiques hiperprólifiques i les necessitats d'anar a produccions cada vegada mes altes per garantir la rendibilitat del negoci, fan imprescindible portar un control productiu acurat en cada una de les fases. L'Agustí, la Lali i en Josep Molera estan a la vostra disposició per donar-vos consell i resoldre-us qualsevol dubte i inquietud, així com per donar-vos un assessorament personalitzat focalitzant en aquells aspectes concrets en que cal millorar en cada cas.

Control productiu en vedells


A Provetsa destinem una part de la producció de les granges pròpies per experimentar i conèixer quin és el màxim potencial de cada dieta, animal, instal·lació,etc... Actualment estem realitzant estudis de creixement en la fase de lactació, valorant dimensionats dels abeuradors i la correlació entre consum de pinso i aigua en lactants. El nostre objectiu es fonamentar i dotar d'argumentar numèricament tots aquells consells de millora i innovacions a fi de facilitar l'anàlisi i posterior presa de decisions.

Visites d'urgència


Gràcies al treball de prevenció cada cop ens sorprenen menys malalties, però quan passa atenem les urgències en la màxima brevetat de temps, la majoria d'elles en menys de 8 hores.

Controls sanitaris


Treballar per a la prevenció és la eina mes eficaç. Saber quines malalties protegir, amb quin producte i en quin moment és vital en una producció intensiva en la que el marge d'error cada vegada és més petit. Oferim tot tipus d'analítiques: químiques, bacteriològiques, isops nassals, anàlisi de pinsos, d'aigües, d'ensitjats, visites a l'escorxador, etc.. i totes aquelles que siguin necessàries per a la realització d'un bon diagnòstic.